Teivocup

Teivocup on kaikille avoin talvikauden juoksusarja, joka koostuu (cupin kannalta) verryttelystä: Esi-Teivocup (lokakuu) ja kuudesta varsinaisesta osakilpailusta (kerran kuussa, marras-huhtikuu).


Reitti on aina sama, pituudeltaan 5 km ja se kulkee Teivon ravikeskuksen risteyksestä kevyenliikenteenväylää Ylöjärven suuntaan Sauriontien risteykseen ja takaisin.

Teivocupin tarkoituksena on tarjota mahdollisuus muuten tasaista peruskuntokautta piristävän vauhdikkaan harjoituksen tekemiseen reippaassa juoksijaseurassa talviseen aikaan. Soveltuu myös kuntotestiksi.

Reipastahtinen vitonen sopii kaikille kuntoilun ystäville harrastajahölkkääjistä kilpahirmuihin ja maratoonareista mailereihin. Myös muiden kestävyyslajien harrastajat voivat punnita kuntoaan, suunnistajat, triathlonistit, hiihtäjät (ainakin syksyllä ja keväällä), mikseivät pyöräilijät ja soutajatkin. Eikä uimareitakaan kielletä osallistumasta.
Minkä sankempi joukko on, sen paremmin löytyy juuri omantasoinen kilpakumppani.

Kilpailupäivät ovat lauantaipäiviä ja startti on kello 12.00.
Kilpailukeskus toimii Ravikeskuksen tiloissa.
Juoksuun ilmoittaudutaan paikan päällä, vähintään puoli tuntia ennen starttia. Huoltoon kuuluu juoksun jälkeen tarjolla olevat urheilujuoma tai mehu, suihkut sekä tulospalvelu.

Sarjoja on kaksi (M ja N), kummassakin palkitaan parhaat osakilpailuittain. Lisäksi molemmissa sarjoissa on yhteiskilpailu, johon päästäkseen on osallistuttava ainakin neljään osakilpailuun samalla kaudella. Kummankin yhteiskilpailun voittaja palkitaan.

Lisätietoja Teivocupin kotisivuilta.
Myös Pieni mainos Teivocupista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti